1. Controleer of het wel degelijk over wespen gaat. Bijen of andere ongevaarlijke insecten worden niet verdelgt. Op deze website vindt u op de pagina 'Wespen?' een beschrijving met foto's van de meest voorkomende wespensoorten.

  2. Probeer zeker zelf de toegang tot de nest niet dicht te maken met bv. siliconen, PUR, krantenpapier, ... Dit maakt het voor ons veel moeilijker om achteraf de nest succesvol te verdelgen. Hierdoor kunnen we u ook GEEN seizoensgarantie meer aanbieden op de verdelging!

  3. Neem contact met ons op. Dit kan telefonisch, via email of via het online contactformulier. Probeer duidelijk te beschrijven waar het nest zich bevindt en hoe we deze het makkelijkst kunnen bereiken. 

  4. We doen steeds ons uiterste best om binnen de 48uur langs te komen! Ook 's avonds, in het weekend en op feestdagen.

  5. Als het nest duidelijk zichtbaar en goed bereikbaar is verwijderen we het volledige nest. Indien het nest niet zichtbaar is bestuiven we hem met Permas-D. Dit is een biocide in poedervorm dat inwerkt op het zenuwstelsel van de wesp. Voor de mens is dit product ongevaarlijk.

  6. Houdt uw kinderen en huisdieren de eerste 3 dagen uit de buurt van de wespennest. De wespen zullen op de grond vallen en het lijkt alsof deze dood zijn. In werkelijkheid zijn ze, in eerste instantie, enkel verlamd maar kunnen wel nog steken!

  7. Binnen de 3 dagen zullen alle wespen verdwenen zijn. Is dit niet het geval dan komen we GRATIS terug!