Werkwijze

DC Wespenverdelging

  1. Controleer of het wel degelijk over wespen gaat. Bijen of andere ongevaarlijke insecten worden niet verdelgt. Op deze website vindt u op de pagina 'Wespen?' een beschrijving met foto's van de meest voorkomende wespensoorten.

  2. Neem contact met ons op. Dit kan telefonisch, via email of via het online contactformulier. Probeer duidelijk te beschrijven waar het nest zich bevindt en hoe we deze het makkelijkst kunnen bereiken. 

  3. Binnen de 24 uur contacteren we u en maken een afspraak om langs te komen. Indien mogelijk doen we dit dezelfde dag nog! Ook 's avonds, in het weekend en op feestdagen.

  4. Als het nest duidelijk zichtbaar en goed bereikbaar is verwijderen we het volledige nest. Indien het nest niet zichtbaar is bestuiven we hem met Permas-D. Dit is een biocide in poedervorm dat inwerkt op het zenuwstelsel van de wesp. Voor de mens is dit product ongevaarlijk.

  5. Houdt uw kinderen en huisdieren de eerste 3 dagen uit de buurt van het wespennest. De wespen zullen op de grond vallen en het lijkt alsof deze dood zijn. In werkelijkheid zijn ze, in eerste instantie, enkel verlamd maar kunnen wel nog steken!

  6. Binnen de 3 dagen zullen alle wespen verdwenen zijn. Is dit niet het geval dan komen we gratis terug!